Om MatchFit

MatchFit grundades i början av 2023 och drivs av två fotbollsfantaster som vill leverera kvalitetsutrustning, oavsett om du spelar i Korpen eller Allsvenskan. Vi tyckte det var svårt att hitta gedigna fotbollsprodukter hos de stora kedjorna.  Samtidigt såg vi att flera onlinebutiker skickade varor från utlandet vilket ofta bidrog till långa väntetider, ordrar som skickades i flera olika paket, och i vissa fall även oväntade tullkostnader.

Därför startade vi MatchFit! Vi har ett stort utbud av både välkända och unika varumärken för fotbollsutrustning, såsom Under Armour, Monolit, Reusch och gloveglu. Vi söker dessutom aktivt efter varumärken som inte tidigare har erbjudits i Sverige. Exempelvis har vi taget med Boot Buddy och Storelli till den svenskmarknaden.

Utöver att vi erbjuder riktigt bra produkter är vi dessutom baserade i Mantorp och det är här som vårt lager finns. Det innebär att när du har lagt din beställning så kommer den finnas hos dig inom 2-4 arbetsdagar. Snabbt, enkelt och utan några oväntade kostnader. 

Vi värdesätter att kunna erbjuda riktigt bra och personlig kundservice. Vi besvarar mer än gärna alla frågor som du kan tänkas ha innan du lägger din beställning. Läs gärna vad våra kunder säger om oss på vår Trustpilotsida.